AMBIJETALNA LED  RASVJETA

 

ZORAN ČERNJA

Petra Studenca 11a, Kanfanar

mob: 098 224-467

cel@cel.hr

 

 

Ovo dizajnersko rasvjetno tijelo namijenjeno je prvenstveno za ambijentalnu rasvjetu te za stvaranje unikatne zabavne i ugodne atmosfere u prostoriji,

a može poslužiti i kao glavno ili pomoćno svjetlo.

S jedne strane okvira se nalaze kolor RGB diode, a

sa druge strane se nalaze bijele diode snage 25W.

 

Veličina okvira je 48cmx48cm, a rasvjetno tijelo ima pripadajući stalak te može biti samostojeće, ili se kači na zid. Postavljanjem fotografije u raznim perspektivama unutar, ili na određenoj udaljenosti ispred/ iza rasvjetnog okvira dobivamo unikatnu dizajnersku

instalaciju koja će prostoru dati notu inovativnosti i unikatnosti.

Ambijentalna rasvjeta se može postaviti i iza televizora, te tako kreirati specifičan

i oku ugodan ambijent za gledanje omiljenih programa.

        

 

Ambijentalna rasvjeta se kontrolira daljinskim upravljačem, a uređaj posjeduje 20 programa sa raznim  svjetlosnim efektima.

Putem daljinskog upravljača moguće je regulirati intenzitet, brzinu i vrstu programa rasvjete kao i birati između 640,000 boja.

 

NUDI SE PROIZVOD

 

 

MULTIFUNKCIONALNI PRENOSNI ENERGETSKI UREĐAJ

AUTOR:ZORAN ČERNJA         P20160973A     DRUŠTVO INOVATORA KANFANAR ROVINJ

              PETRA STUDENCA 11a  KANFANAR 

    Tel:052-825-825 ILI mob.:098 224-467

     e-mail; cel@cel.hr   www.cel.hr   

Tehnički problem koji se rješava ovim izumom je kako osigurati prijenosni izvor električne energije na mjestima gdje ne postoji mogućnost priključivanja na fiksnu instalaciju.

Slijedeći tehnički problem koji se rješava ovim izumom je kako ugraditi svjetlosni  izvor, zvučni izvor, te mogućnost žičanog i bežičnog priključivanja raznih uređaja i trošila na prijenosni energetski uređaj. Dodatni tehnički problem koji se rješava ovim izumom je kako osigurati vodo nepropusnost, autonomiju i radnu funkcionalnost u posebnim uvjetima te dodatno produžiti autonomiju uređaja.

Uređaj sadrži solarni panel (2), usmjereno LED svjetlo (3), ambijentalno LED svjetlo (4), Bluetooth zvučnik (5), bateriju (6), i kontrolnu ploču  na stražnjoj strani kanistra (1) koja sadrži glavni prekidač (7.1), gornju utičnicu (7.2), dvostruku USB utičnicu (7.3), donju utičnicu (7.4), prekidač usmjerenog LED svjetla (7.5), prekidač ambijentalnog LED svjetla (7.6), prekidač bluetooth zvučnika (7.7), LED svjetlo (7.8), indikator baterije (7.9), utičnicu za punjenje uređaja (7.10), i automatski osigurač (7.11) putem kojih spajamo, uključujemo i isključujemo razne električne uređaje.

 Ovaj sklop je namijenjen kao dio opreme u plovidbi, ribolovu, lovu, kampiranju, ili općenito boravku u prirodi, na mjestima gdje nema izvora električne energije. Osnovni cilj sklopa je izbjeći razne kombinacije spajanja priključaka i opreme  sa teškim automobilskim akumulatorom, već to riješiti sa laganim, multifunkcionalnim prijenosnim uređajem opremljenim brojnim priključcima i mogućnostima. Uređaj je osmišljen kao prijenosni izvor energije, svijetla i zvuka koji će biti od velike koristi i pomoći na plovilima jer se na njega može priključiti i kaljužnu pumpu za brzo pražnjenje vode iz plovila nakupljene tijekom kiša ili jačih valova, uređaj za pronalaženje ribe za cjelodnevni ribolov, pumpa za zrak kao i vanjski LED reflektor (za noćni ribolov) ili dodatna rasvjeta na plovilu ili u šatoru.

NUDI SE PROIZVOD…