VLAŽNE MARAMICE ZA ČIŠĆENJE MOBITELA

P20080346A

  AUTORICA:

  Črnac Marina,

  

 

 


 

 

Ovaj izum se odnosi na vlažne maramice koje imaju optimalan sastav i postotak vlažnosti za primjenu kod čišćenja   mobitela,   Sve učestalije korištenje mobitela u komunikaciji te njegova blizina sa licem korisnika, ostavljaju na uređaju mastan trag lica ili kozmetičkih preparata. Taj problem je naročito izražen kod žena koje koriste puder. Nečistoće ispunjavaju područje tipkovnice i samog ekrana, te u široj primjeni do sada nije bilo sredstva koji bi zadovoljio higijenske uvjete za čistoću mobitela, te samog korisnika, ukoliko uređaj još vlažan prisloni na lice.

Vlažne maramice za čišćenje mobitela poboljšanog sastava od dosadašnjih proizvoda slične namjene, sastoje se od netkanog tekstila (nonwovena) dimenzija 145x120 mm i debljine 0,4 mm te težine 2,4 g koji se vlaži otopinom: vode u postotku 77,475% vol., alkohol u postotku 20% vol., glicerin 2,000% vol., salicilna kiselina 35 0,500% vol., natrij lauril sulfat 0,025% vol.. Težina natopljene maramice iznosi 5,4g, što znači da je udio vlažnosti 55,6%. Optimalnog sastava i vlažnosti, namijenjena je održavanju čistoće mobilnih uređaja.

Ovako napravljena maramica pakira se u pojedinačne omote što omogućava zaštitu sastojaka te održava optimalan postotak vlažnosti. Ujedno omogućava jednostavno korištenje te trajnost preostalih maramica kao dijelova pakiranja.

Nakon što se pakiranje otvori, mobitel se prebriše vlažnom maramicom za čišćenje mobitela, nakon čega nema tragova brisanja te viška vlažnosti na samom uređaju, a korisniku je mobitel nakon brisanja odmah spreman za uporabu.

Nudi se proizvod …..

Primaju se narudžbe…..