FITOAROMINI NOVI PRIRODNI 

       OSVJEŽIVAČI I   

       DEZODORANSI

''SVIJET BILJAKA '' d.o.o. VODNJAN

Za proizvodnju,cvijeća,trgovinu i usluge

AUTOR ; Mijo Miljak

                        

 

 

Fitoaromini osvježivači i dezodoransi Mirisi Istre  spravljeni su od aromatičnoga i ljekovitog bilja istarskog podneblja, lavande, čempresa, komorača, lovora, ružmarina i primorske kleke te su zbog sastojaka koji imaju dezinficijensno djelovanje idealan proizvod za osvježavanje svakog životnog prostora. Proizvodi su  bazirani na parnoj destilaciji ljekovitoga i aromatičnog bilja te na ekstraktima dobivenih iz ljekovitoga bilja uzgojenog u kontroliranim uvjetima na istarskim poljima. Proizvodi sadržavaju 100% sastavnica biološkog podrijetla. Ovi  su osvježivači idealani proizvodi za osvježavanje prostora poput hotela, salona, trgovina, bolnica, gimnastičkih dvorana, tvornica, automobila, brodova i svakog drugog  životnog prostora.

                                   

Lavanda za opuštanje

Proizvod djeluje umirujuće, opušta i čini atmosferu ugodnom. Pomaže kod nesanice.

Adriana za razbuđivanje

Proizvod održava radnu koncentraciju, budi i potiče na aktivnost.

Anti dim za zaštitu nepušača

Biljni kompleks namijenjen za neutralizaciju dima, posebno formuliran za uklanjanje neugodnih mirisa uzrokovanih jedinstvenim kemijskim sastojcima duhanskog dima i zaštitu pasivnih pušača

Klima plus protiv Legionele

Biljni kompleks koji razgrađuje, neutralizira i uklanjanja neugodne mirise koji se nakupljaju u filteru i kanalima sustava klima-uređaja. Svojom jedinstvenom formulacijom naročito  djeluje na bakteriju  Legionella pneumophila.

Deo sprej za mirisna i lagana stopala

Biljni kompleks koji sprječava bakterijske i gljivične infekcije na stopalima koje su uzrokom neugodnog mirisa. Formulacija je prilagođena za korisnike kojima smeta prisutnost alkohola na koži;  ublažava znojenje nogu.

Aroma sept za čist prostor i bistar um

Oganski biljni kompleks namijenjen za osvježenje i čišćenje životnog prostora čija je djelotvornost utemeljena na protubakterijskom i protugljivičnom djelovanju eteričnih ulja i hidrolata. Mirisna kompozicija smanjuje napetost, stvara opuštajuću, umirujuću i romantičnu atmosferu.

   Nude se proizvodi i traže se distributeri.