POMAGALA ZA OBLAČENJE ČARAPA

                                                                           D20120298- 2 i 3

 

AUTOR; ŠTERPIN JOSIP

 

 

Pomagala za oblačenje čarapa, namijenjena su manje pokretnim osobama i izrađena su kao pomoć pri svakodnevnoj radnji oblačenja čarapa, osobama posebnih potreba, tj invalidnim, starijim nemoćnim, pretilim, i bolesnim osobama. Osmišljena su i izrađena u više različitih varijanti, kako bi ciljano pomogla kod specifičnog problema ili potrebe. Ova  namjenska  naprava-pomagalo od vrlo je velike pomoći pri  izvođenju radnji obuvanja čarapa , jer svojom specifičnom konstrukcijom i raznimvarijantamaizvedbe u osmišljenoj namjenirješava problem oblačenjačarapa bez saginjanja, u stojećem, sjedećem, i ležećempoložaju bilo gdje ibilo na kommjestu. Nakonšto je čarapastavljena na pomagalo, u poziciju za obuvanje,pomagalo drži rastegnutu čarapu i omogućava nesmetano i lako umetanje nogeu čarapu. Radnjom umetanja stopala, čarapa se skida sa pomagala i ostaje obuvena na stopalu. Moguće je korištenje naprava i za skidanje čarapa s noge. Razne varijante pomagala omogućavaju jednostavno obuvanje  i skidanje čarapa čak i teže pokretnim osobama. Pomagala za oblačenje čarapa zaštićena  su   industrijskim dizajnom. 

 

    NUDE  SE

     SVI

    VIDOVI

    SURADNJE ..

 

 

 

POMAGALA ZA OBLAČENJE ČARAPA

                                                                           D20120298- 1 i 4

 

AUTOR; ŠTERPIN JOSIP

Pomagala za oblačenje čarapa, namijenjena su manje pokretnim osobama i izrađena su kao pomoć pri svakodnevnoj radnji oblačenja čarapa, osobama posebnih potreba, tj invalidnim, starijim nemoćnim, pretilim, i bolesnim osobama. Osmišljena su i izrađena u više različitih varijanti, kako bi ciljano pomogla kod

 specifičnog problema ili potrebe. Ova  namjenska  naprava-pomagalo od vrlo je velike pomoći pri  izvođenju radnji obuvanja čarapa , jer svojom specifičnom konstrukcijom i raznim varijantama izvedbe u osmišljenoj namjeni rješava problem oblačenja čarapa bez saginjanja, u stojećem, sjedećem, i ležećem položaju bilo gdje i bilo na kom mjestu. Nakon što je čarapa stavljena na pomagalo, u poziciju za obuvanje, pomagalo drži rastegnutu čarapu i omogućava nesmetano i lako umetanje noge u čarapu. Radnjom umetanja stopala, čarapa se skida sa pomagala i ostaje obuvena na stopalu. Moguće je korištenje naprava i za skidanje čarapa s noge. Razne varijante pomagala omogućavaju jednostavno obuvanje  i skidanje čarapa čak i teže pokretnim osobama.

Pomagala za oblačenje čarapa zaštićena  su  

 industrijskim dizajnom. 

  

   

 

NUDE  SE SVI  VIDOVI SURADNJE

 

 

POMAGALO ZA OBLAČENJE ČARAPA

                                                                           D20120298- 5

 

AUTOR; ŠTERPIN JOSIP

Pomagalo za oblačenje čarapa, namijenjeno je manje pokretnim osobama i izrađeno je kao pomoć pri svakodnevnoj radnji oblačenja čarapa, osobama posebnih potreba, tj invalidnim, starijim nemoćnim, pretilim, i bolesnim osobama. Osmišljeno je i izrađeno u više različitih varijanti, kako bi ciljano pomagao kod specifičnog problema ili potrebe. Ova  namjenska  naprava-pomagalo od vrlo je velike pomoći pri  izvođenju radnji obuvanja čarapa , jer svojom specifičnom konstrukcijom i raznim varijantama izvedbe u osmišljenoj namjeni rješava problem oblačenja čarapa bez saginjanja, u stojećem, sjedećem, i ležećem položaju bilo gdje i bilo na kojem  mjestu. Nakon što je čarapa stavljena na pomagalo, u poziciju za obuvanje, pomagalo drži rastegnutu čarapu i omogućava nesmetano i lako umetanje noge u čarapu. Radnjom umetanja stopala, čarapa se skida sa pomagala i ostaje obuvena na stopalu. Moguće je korištenje naprave  i  za skidanje čarapa s noge. Razne varijante pomagala omogućavaju jednostavno obuvanje  i skidanje čarapa čak i teže pokretnim osobama. Pomagalo za oblačenje čarapa zaštićeno  je  industrijskim dizajnom. 

 

 

 

             NUDE SE SVI VIDOVI SURADNJE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player